Velkommen til

                                

                                    


                                                                        Fra Betesda i Klaksvig

                                               

                                       

                                                              Ny DVD ”Min Jesus Lever” fra EGS. Pris 100,00 Kr + Porto.

I foråret 2015 udkom EGS koret med CD-en ”Min Jesus Lever” som blev taget rigtig godt imod til vore ”Mindes du Sangen” aftner rundt omkring i Nordjylland og på vores tur til Færøerne.

EGS blev her i sommer kontaktet af FGP_TV – FGP_ Ministries der laver kristne TV udsendelser til FGPs egen Web TV, de er frit tilgængelig på deres hjemmeside www.FGP.dk under Web TV. Derudover har de sendetid på satellit kanalen ”Gospel Channel”.

I det forløb opstod tanken om også at lave en musikvideo – DVD, den er optaget forskellige steder her i Vendsyssel, Rhododendronparken Brønderslev, Børglum Kloster og klitterne i Løkken, som foregik over 2 dage.

Salg af DVD og CD på oba@dukamail.dk eller tlf. 98996007. 

                                                                                                                                                                                                                                  

Koret ”Evangeliets Gyldne Sange” er ikke tilknyttet en bestemt menighed, men er en lokal gruppe fra Brønderslev, på 25 modne kristne fra forskellige kirker, som synger og spiller de gamle evangeliske vækkelsessange. Vi vil gerne gennem sang, musik og vidnesbyrd forkynde evangeliet om Jesus Kristus.

Der er flere forskellige musikinstrumenter repræsenteret: klaver, saxofon, violin, bas, harmonika, guitar og banjo.

EGS har medvirket i forskellige sammenhænge, f.eks. seniorarrangementer, sangaftner i kirker og menigheder, bibelcamping, friluftsmøder, julekoncerter og noget nyt i år ”Mindes du sangen” aftner. Koret har også teksterne til sangene tilgængelige på Power Point, så forsamlingen har mulighed for at synge med.

EGS har i 7 år afholdt Sang & Musikaften i Vesterkirken Stenum, hvor der samles mennesker fra hele Nordjylland. Der har været besøg af forskellige gæstesolister, men i 2014 blev denne aften gennemført for første gang med egne kræfter.

EGS har virket med ved sangaftner og på møder i Norge og Sverige. 2012 var vi på 12 dages missions og nødhjælpstur til Rumænien. 2013 var koret på 6 dages tur til Bornholm, turen blev afsluttet med 2 dages ophold i København. 2014 gik turen igen til Norge, hvor vi besøgte Stavanger og Haugesund. I år har vi fået en invitation fra Færøerne, turen gennemføres i sensommeren i år. Der afholdes Sang & Musikaftner og møder på disse ture.

 

Koret har udgivet 3 CD-er i årenes løb, den første i 2008 og den sidste 2015.