Velkommen til

                                

Rejsen på sensommeren med EGS til Færøerne, er ofte i mine tanker, glæden over at skal besøge øerne, vokser dag for dag. Vil Du gerne have nogle friske indtryk deroppe fra så gå ind på Pottemagerens Hus og se den Varme Linje fra torsdag d. 7. maj, der fortæller Moses, Lars, Karen og Else om deres nylig afsluttede tur til Færøerne. Der spilles også EGS musik i udsendelsen.

   

 

Koret ”Evangeliets Gyldne Sange” er ikke tilknyttet en bestemt menighed, men er en lokal gruppe fra Brønderslev, på 25 modne kristne fra forskellige kirker, som synger og spiller de gamle evangeliske vækkelsessange. Vi vil gerne gennem sang, musik og vidnesbyrd forkynde evangeliet om Jesus Kristus.

Der er flere forskellige musikinstrumenter repræsenteret: klaver, saxofon, violin, bas, harmonika, guitar og banjo.

EGS har medvirket i forskellige sammenhænge, f.eks. seniorarrangementer, sangaftner i kirker og menigheder, bibelcamping, friluftsmøder, julekoncerter og noget nyt i år ”Mindes du sangen” aftner. Koret har også teksterne til sangene tilgængelige på Power Point, så forsamlingen har mulighed for at synge med.

EGS har i 7 år afholdt Sang & Musikaften i Vesterkirken Stenum, hvor der samles mennesker fra hele Nordjylland. Der har været besøg af forskellige gæstesolister, men i 2014 blev denne aften gennemført for første gang med egne kræfter.

EGS har virket med ved sangaftner og på møder i Norge og Sverige. 2012 var vi på 12 dages missions og nødhjælpstur til Rumænien. 2013 var koret på 6 dages tur til Bornholm, turen blev afsluttet med 2 dages ophold i København. 2014 gik turen igen til Norge, hvor vi besøgte Stavanger og Haugesund. I år har vi fået en invitation fra Færøerne, turen gennemføres i sensommeren i år. Der afholdes Sang & Musikaftner og møder på disse ture.

 

Koret har udgivet 3 CD-er i årenes løb, den første i 2008 og den sidste 2015.

             

                                                                                                                                                      


                       

                                                                                                  Blokhus Scenen 2014

 

                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------